Helemaal
instapklaar

of toch
liever zelf

Princenlant. Instapklaar

Bij Princenlant heeft u de keuze om het appartement helemaal af te laten werken zoals u dat wilt. Die keuzes maakt u samen met onze kopersadviseur die u daarbij helpt. En samen met de showroom. Keuzes voor de keuken, badkamer en toilet zoals gewoonlijk bij nieuwbouwprojecten. Maar bij Princenlant kunt u ook kiezen uit bepaalde vloer- of wandafwerking en zelfs raamdecoratie. Als extra service zodat alles fijn geregeld is. Wilt u dat liever zelf of door derden laten doen, dan kan dat ook, na de sleuteloverdracht van het appartement.

In de koopsom van het appartement zit een standaard keuken met kookeiland, inclusief combi-magnetron/oven, spoelbak, vaatwasmachine, elektrische kookplaat en wasemkap. Via de projectshowroom kunt u elementen hiervan bekijken en desgewenst nog aanpassen. Een hele andere keuken uitzoeken mag ook, mits het past.

Sanitair en tegelwerk
In de badkamer en het toilet zit wit sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen. Op de vloer ligt een tegel van 33x33 cm en op de wand een tegel van 25x33. Ook hier is het mogelijk om deze ruimtes aan te passen naar uw eigen wens.

Vloer
In basis wordt de vloer onafgewerkt aan u opgeleverd. Wilt u liever dat de vloerafwerking al aangebracht is bij de sleuteloverdracht dan heeft u bij de leveranciers van Princenlant de keuze uit diverse tegelvloeren. Of laminaat, net na de oplevering van het appartement. Heeft u liever een andere vloerafwerking, dan kunt u dit na de sleuteloverdracht door een derde partij te laten aanbrengen.

Wandafwerking
De wanden worden in basis behangklaar aan u opgeleverd. Dat is wat het zegt, (nagenoeg) klaar om te behangen. Via onze projectleverancier kunt u vliesbehang laten aanbrengen en eventueel op kleur laten sauzen. Het is ook mogelijk om op de wanden pleisterwerk aan te laten brengen. Als u alles helemaal strak afgewerkt wilt hebben. Bij pleisterwerk kan er wel scheurvorming ontstaan, door het werken van de materialen in de eerste jaren na oplevering. Wat ook de keuze is, het is een kwestie van smaak en wat u er financieel voor over heeft.

Raamdecoratie
Wilt u echt het hele appartement instapklaar, dan zou u ook de raamdecoratie al aan kunnen laten brengen. Mooi afgestemd op de vloer en de wanden.